La Cristina i la Mònica, dues educadores de música, proposen una sessió molt especial perquè els nadons gaudeixin d’una bona experiència amb la música. Engrunes dolces, musiquetes d'emoció, festes de Nadal! Un espectacle ben viu amb racons tendres per compartir amb tots vosaltres!
Edat recomanada: de 0 a 3 anys
* (Aforament reduït. Entrades sense numerar sobre escenari de l’Auditori Teatre Espai Ter)
L’Associació Teatral Teló Esquinçat proposa una versió lliure d’Els pastorets, de Josep Maria Folch i Torres, una obra que combina teatre, música i dansa en un sol espectacle. Després de dècades sense representar-se a Torroella de Montgrí, la companyia de teatre amateur torna a representar al municipi aquest clàssic teatral nadalenc amb la col·laboració de l’Auditori Teatre Espai Ter.
Amb la direcció teatral de Josep Maria Surroca i la direcció musical de l’Escola Municipal de Música i Dansa de Torroella, una cinquantena d’intèrprets pujaran a l’escenari de l’Espai Ter per representar l’eterna lluita entre el bé i el mal.
Fitxa tècnica
Autor: Josep Maria Folch i Torres // Adaptació i producció: Susanna Bautista, Marian Carbó, Lluis Galán, Inés Gumà, Josep Maria Surroca i Teló Esquinçat // Direcció teatral: Josep Maria Surroca // Direcció musical: Escola Municipal de Música i Dansa de Torroella // Coreografía: Genís Pigem i Sebastià Vilanou
L’Auditori Teatre Espai Ter us proposa donar la benvinguda a l'any 2024 amb un concert que ja és tot un clàssic nadalenc a casa nostra: el concert vienès de l’orquestra Terres de Marca. Enguany el concert retornarà al repertori de valsos, polques, masurques i danses més originals i conegudes de la noble i elegant tradició vienesa i es clourà amb peces més properes a la nostra geografia. Un concert per començar bé l’any acompanyat també d’attrezzo i de pinzellades de coreografia.
Fitxa tècnica
Direcció: Josep Miquel Mindán Seuba // Interpretació: Orquestra Terres de Marca
El Concert de Reis ja és un clàssic de les festes de Nadal a l’Auditori Teatre Espai Ter. En aquesta ocasió ens proposa un emotiu viatge musical per la història del cinema de tots els temps. La GIO Symphonia oferirà l’actuació Clàssics del cinema, de la mà del reconegut compositor, músic i director d’orquestra empordanès Marc Timón, considerat un dels millors talents de la seva generació.
Des de la nostàlgia dels clàssics en blanc i negre fins a l’èpica de la ciència-ficció més actual, el repertori del concert està farcit de les bandes sonores originals (BSO) més populars i conegudes de la història amb una narració entre blocs musicals que desvelarà anècdotes i interioritats del món de Hollywood.
Fitxa tècnica
Direcció musical i arranjaments: Marc Timón // Intèrprets: Christian Torres (concertino), Cèlia Johé (violí II), Joan Fèlix (viola), Edgar Casellas (violoncel), Enric Boixados (contrabaix), Sévérine Rospocher (flauta), Xavier Castillo (clarinet), Marc García (trompa), Pau Montané (percussió) i Marta Puig (piano).
L'Auditori Teatre Espai Ter torna a ser escenari d'una nova edició del Cantània,un projecte participatiu impulsat per l'Auditori de Barcelona que permet a nois i noies de centres d'ensenyament del Baix Empordà participar en una cantata acompanyats d'orquestra i veus solistes professionals. En aquesta tercera edició, hi prendran part l'alumnat d'aquests centres educatius: Guillem de Montgrí i Sant Gabriel de Torroella de Montgrí, Quermany de Pals, Francesc Cambó de Verges, l'Olivar Vell d'Esclanyà, Mas Clarà, Cor de Maria, Joan de Margarit i Empordanet de La Bisbal d'Empordà, Fanals d'Aro de Platja d'Aro, Pedralta de Santa Cristina d'Aro, Pere Rosselló de Calonge, i Vall d'Aro de Castell-Platja d'Aro.
Enguany, Cantània ens proposa l'espectacle El naufragi, que ens apropa a la història d'un grup d'alumnes que es disposa a fer el viatge de final de curs en un enorme creuer. Es tracta d'un vaixell de luxe colossal que contamina molt i és un exemple clar de mitjà de transport poc sostenible. Els dos protagonistes de l'obre, en Biel i la Martina tenen visions oposades sobre la manera de viatjar: ell opina que allò és un dispendi de recursos i una màquina de contaminar, però la Martina creu que són joves i han de viure el present. Aquestes dues maneres de veure la vida xocaran encara més quan el vaixell naufraga i els estudiants van a parar a una illa deserta. Allà, els adults que els supervisin, s'hauran de buscar la vida per sobreviure.
L'espectacle reflexiona sobre l'ecologia i el respecte pel planeta com a única alternativa per salvar el món.